Roos van Well 
Violiste

Vioolles

Ik geef al vioolles vanaf het moment dat ik begon aan mijn conservatoriumstudie. Naast zelf optreden is lesgeven ook echt een passie van me geworden.

In mijn lessen staat de leerling centraal. Ik vind het ontzettend leuk om iemand op weg te kunnen helpen het beste uit zichzelf te halen! Doel is om op een ontspannen en plezierige manier mijn leerlingen de kans te bieden zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen.Sinds 2009 ben ik als viooldocente verbonden aan de Muzelinck te Oss. Leerlingen van mij behaalden prijzen bij het Prinses Christina Junior Concours, de Maassluise Muziekweek en de Concertgebouw Talentenjacht.

Sinds 2016 heb ik daarnaast een eigen praktijk in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Leerlingen van alle leeftijden (vanaf 4 jaar) en van alle niveaus zijn van harte welkom.

Instrument:
Om je muzikaal goed te kunnen ontwikkelen is het van belang om een goed instrument tot je beschikking te hebben. Het beste is om een instrument te huren bij een erkende vioolbouwer. In Den Bosch kan dat bij vioolbouwer Paardekooper (www.paardekoopervioolbouw.nl). Hierdoor ben je verzekerd van een passende en kwalitatief goede viool die steeds ingeruild kan worden voor een grotere. Als een leerling toe is aan een hele viool kan het een goede stap zijn een eigen viool en strijkstok aan te schaffen. Doe dit wel altijd in overleg.

Thuis studeren
In de lessen krijgt de leerling oefeningen, aanwijzingen, nieuwe ideeën en materiaal om thuis aan verder aan te werken. Dit thuis aan de slag gaan met de opdrachten uit de les is essentieel om verder te komen. In een schriftje wordt wekelijks het huiswerk genoteerd. Bij jonge leerlingen is het belangrijk dat de ouders de structuur bieden om elke dag te oefenen en dat zij hier ook bij helpen. Zelf een instrument kunnen bespelen is hiervoor niet nodig. Enthousiasme en stimulerende begeleiding wel. Een vast moment van de dag kiezen werkt vaak heel goed.

Tarieven
De tarieven zijn gebaseerd op 37 lessen per jaar.
30 minuten per week: €21,50 per les of €795,50 per jaar
45 minuten per week: €32,25 per les of €1193,25 per jaar

Voor leerlingen vanaf 18 jaar is het ook mogelijk om eens in de twee weken les te volgen of een knipkaart van 10 lessen aan te schaffen.

Meer informatie over tarieven en lesvormen vindt u in de Algemene Voorwaarden.


Inschrijven
U kunt zich inschrijven via het Inschrijfformulier vioolles. Lees eerst ook even goed de Algemene Voorwaarden.

Gratis proefles
Ik bied graag de mogelijkheid aan om gratis en geheel vrijblijvend een proefles af te nemen. Neem hiervoor contact met mij op. Vermeld daarbij naam, telefoonnummer, leeftijd en eventuele aanvullende gegevens.


Vakantierooster
Het schooljaar omvat 37 lesweken. De vakanties lopen parallel aan die van de basisscholen in de regio. In het Vakantierooster 2020-2021 staan alle vakanties van het huidige schooljaar vermeld.

Vragen
Als u verder nog vragen heeft, neemt u dan gerust contact met mij op.